Oktatás

Előadás: egy-egy előadás a témájából és a közönség nagyságából adódóan igen eltérő igényű lehet, de általánosságban elmondható, hogy a résztvevők kényelme, valamint a terem megfelelő audio és vizuális berendezése elsődleges szempont. Nagy- és közepes méretű előadótermeink interaktív táblával, oktató számítógéppel, igény szerint projektorral felszereltek.
Szeminárium: megfelelő helyszínt biztosítanak épületeink oktatótermei bármilyen témájú szeminárium megtartására. A csoportos gyakorlathoz, mely során az elméletben tanultakat gyakorlatban is feldolgozzák a résztvevők, jó választás lehet valamely átrendezhető kis- és közepes méretű termünk.
Tanfolyam: a tanfolyam egy napostól akár több hónapig tartó oktatást is jelölhet – ha egyedi, kedvező konstrukciót keres egy igényes, jól felszerelt termekkel rendelkező helyen, akkor ne keressen tovább, kérjen egyedi ajánlatot tőlünk!
 
 
Tanulmányi verseny: oktatási központjaink alkalmasak bármilyen tanulmányi verseny lebonyolítására. A tanulmányi versenyek jellegükből adódóan helyigényesek, és általában több tanteremre is szükség van, de közel 70 bérelhető termünkkel ez nem jelent problémát.
Tréning: manapság népszerű komplex képzési forma a tréning – céljának megfelelően más hely- és felszereltség igényű lehet. Legyen szó csapatépítő tréningről, továbbképzés vagy műhelymunka típusú tréningről, termeink kiválóan alkalmasak ennek a komplex elméleti és gyakorlati képzéstípusnak a lebonyolításához.
Workshop: a workshop népszerű formája a képzéseknek – témája bármi lehet – a kézműves foglalkozástól kezdve a kommunikációs tréningig-, éppen ezért a terem igények is mások. Általában átrendezhető teremre van szükség, ahol biztosított flipchart tábla, esetleg számítógép és projektor – több termünk is kifejezetten alkalmas workshopok megtartására.
 
 
Különóra: tartson konzultációt, egyéni vagy csoportos oktatást igényes, jól felszerelt és megfizethető környezetben! Kis létszámú oktatótermeinkben zavartalan magánórákat tarthat.
Tanácsadás: egyéni vagy néhány fős tanácsadásokhoz ajánljuk kis létszámú termeinket, ahol zavartalanul, igényes környezetben fogadhatja klienseit. Hosszútávú vagy rendszeres terembérlés esetén még kedvezőbb árakkal!
Korrepetálás: ha nincs lehetősége otthon fogadni diákjait, vagy csak szeretne kényelmes, zavartalan helyszínt biztosítani magánóráinak, akkor nézzen szét kis létszámú, megfizethető termeink között.
 
 
Bérelhető termeink