Kis és nagy rendezvény

Állófogadás: Céges rendezvény, díjkiosztó vagy más esemény, ahol vendégeit elegáns környezetben, svédasztalos felszolgálással, itallal kívánja fogadni? Bérelhető légkondícionált előadó termek várják nálunk a belvárosban. Kérésére megoldjuk a terem megfelelő berendezését, az étel- és ital szolgáltatást, hangosítást, egyéb egyedi kéréseit. Keressen bennünket bizalommal.
Aukció: Elegáns környezetben, jól megközelíthető helyen, légkondícionált, kivetítővel ellátott bérelhető nagy termek várják az aukció kényelmes és biztonságos megtartására. Kérésére teljesítjük egyéb technikai vagy biztonsági felszereléssel kapcsolatos igényeit. Tekintse meg termeinket és szolgáltatásainkat.
Börze: Egyre népszerűbbek manapság a tematikus kereskedelmi összejövetelek, mint az ásvány-, baba-, autó-, könyv-, ingatlan börzék. Ideális börze helyszínt kínálunk a Blaha Lujza térnél, ahol a kereskedők és várható érdeklődők, vásárlók létszámához igazítva kiválaszthatja a megfelelő termet. A bútorzatot és szükséges elrendezését, alapszolgáltatásainkat biztosítjuk.
 
 
Díjátadó: a díjátadó ünnepségek nagyon sokfélék lehetnek – nálunk biztosan megtalálja a megfelelő termet egy színvonalas ünnepség megtartására. Felszerelt termünkkel, alap- és rendelhető szolgáltatásainkkal igényes környezetben, zavartalanul telik majd a díjátadás.
Egyesületi ülés: bizonyos egyesületek nem rendelkeznek saját irodával vagy telephellyel, azonban nálunk lehetősége van a (kötelező) tagsági gyűlésekhez kényelmes, tiszta, megfelelő nagyságú, zavartalan helyszínt választani.
Előadás: egy-egy előadás témájából és a közönség nagyságából adódóan igen eltérő igényű lehet – termeink megfelelő audio és vizuális berendezése a biztosíték arra, hogy a résztvevők kényelmesen és elégedetten érezzék magukat előadás közben.
 
 
Filmvetítés: ha nem egy klasszikus filmvetítésre gondolunk, hanem akár egy filmklub megtartására, vagy adott rendezvényen belül kisfilm(ek) lejátszására, akkor nálunk nem kell aggódnia a megfelelő technikai eszközök beállításán és használatán, hiszen biztosítjuk a kivetítőt, projektort, illetve egy hozzáértő kolléga segítségét.
Kiállítás: bármi is legyen a kiállítás témája, ha megfelelő helyszínt keresünk neki, érdemes figyelembe venni, hogy megnyitó megtartására is alkalmas legyen, megfelelő fényviszonyok álljanak rendelkezésre, a terem biztonságos és akár kamerával megfigyelt is legyen.
Konferencia: konferencia esetén általában sok emberre, és akár több napos programra gondolunk, mely során a megfelelő hangosításnak, technikai eszközöknek, kényelmes ülőhelyeknek biztosítva kell lenniük. Terem kínálatunkban biztosan megtalálja a megfelelőt, szolgáltatásaink pedig még igényesebbé teszik a rendezvényt!
 
 
Meeting: legyen szó kollégákról, potenciális vagy meglévő üzletfelekről, egy nyugodt, kényelmes, tiszta helyszín a legmegfelelőbb meeting megtartására. Termeink különböző férőhelyesek; szolgáltatásaink között szerepel az átrendezhetőség, flipchart tábla, projekor biztosítása valamint catering szolgáltatás.
Sajtótájékoztató: a sajtótájékoztató rendszerint nagy létszámú rendezvény, melynek technikai részletei is fontosak, úgy mint a megfelelő hangosítás, fényviszonyok, esetleg projektor használata. Sajtótájékoztatóra alkalmas termeinkhez a meglévő technikai felszerelés mellett akár állófogadáshoz szükséges cateringet is tudunk biztosítani.
 
 
Bérelhető termeink