Céges-üzleti rendezvény

Sajtótájékoztató: a sajtótájékoztató rendszerint nagy létszámú rendezvény, melynek technikai részletei is fontosak, úgy mint a megfelelő hangosítás, fényviszonyok, esetleg projektor használata. Sajtótájékoztatóra alkalmas termeinkhez a meglévő technikai felszerelés mellett akár állófogadáshoz szükséges cateringet is tudunk biztosítani.
Konferencia: konferencia esetén általában sok emberre, és akár több napos programra gondolunk, mely során a megfelelő hangosításnak, technikai eszközöknek, kényelmes ülőhelyeknek biztosítva kell lenniük. Terem kínálatunkban biztosan megtalálja a megfelelőt, szolgáltatásaink pedig még igényesebbé teszik a rendezvényt!
Meeting: legyen szó kollégákról, potenciális vagy meglévő üzletfelekről, egy nyugodt, kényelmes, tiszta helyszín a legmegfelelőbb meeting megtartására. Termeink különböző férőhelyesek; szolgáltatásaink között szerepel az átrendezhetőség, flipchart tábla, projekor biztosítása valamint catering szolgáltatás.
 
 
Csapatépítés: igényes, jól felszerelt termeink csapatépítő tréning fogadására is alkalmasak. A kollégák létszámától függően kis- és közepes méretű, átrendezhető termeinket ajánljuk bérlésre – igény szerint vendéglátást is biztosítunk.
Partnertalálkozó: ideális helyszín lehet belvárosi termeink egyike egy (akár állófogadással egybekötött) üzleti partnertalálkozónak. Igényes környezet, felszerelt termek és portaszolgálat várja ügyfeleit és partnereit.
Tárgyalás: fogadja ügyfeleit és partnereit jól felszerelt, elegáns helyszínen – béreljen termet jól megközelíthető, belvárosi épületeinkben! Termeinkhez igény szerint számítógépet, projektort, flipchart táblát is biztosítani tudunk.
 
 
Bérelhető termeink